'İki teknik direktör de maç içinde maç oynadı'

Belçika Futbol Federasyonu Başkanı Francois De Keersmaecker, Türkiye-Belçika milli maçında iki teknik direktörün maç içinde maç oynadığını kaydetti. Keersmaecker, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in Belçika Milli Takım Teknik Direktörü Rene Vandereycken'e yaptığı el hareketinin fotoğraflarını gördükten sonra şoke olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 12.09.2008 - 09:40
Abone Ol google-news

Belçika Futbol Federasyonu Başkanı Francois De Keersmaecker, yaptığı açıklamada karşılaşma sırasında Fatih Terim ve Rene Vandereycken arasında tartışma yaşandığını gördüğünü belirtti. Keersmaecker, "Fotoğrafları Türk basınında görünce şoke oldum. Basına yansıyan fotoğraflardaki hareket bardağı taşıran son damla oldu" ifadelerini kullandı.

Maçın Norveçli FIFA gözlemcisi Svein Johannesen'in olaylarla ilgili rapor hazırladığını bildiren Keersmaecker, yaşananlar için direkt şikayette bulunmayacaklarını, aksi takdirde olayları alevlendirmiş olacaklarını kaydetti.

Saha kenarında yaşananları anlatmak istemeyen teknik direktör Rene Vandereycken ise, "Bana karşı yapılan harekete kızdım. İlk yarıdan beri hakem bize karşıydı. Bu da Fatih Terim'in hakemin üzerindeki etkisi yüzünden oldu" değerlendirmesini yaptı.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler