Gazetelerde Bugün

Birçok gazetenin ilk sayfasına, PKK'nin Habur şovunun yankıları sürerken Avrupa'dan 15 kişilik bir gurubun gelişinin 'güven bunalımı nedeniyle' ertelenmesi damgasını vuruyor. Cumhuriyet, Hürriyet, Yeni Şafak ve Zaman gazeteleri ise okuyucularına ilk sayfalarından farklı haberleri duyuruyor.

Yayınlanma: 25.10.2009 - 07:17
Abone Ol google-news



CUMHURİYET

Gündemler farklı


Uluslararası Stratejik Araştırmalar Merkezi analisti Alirıza, Türkiye’nin hem ABD ile ilişkilerini kullanmak hem de Ortadoğu ve Arap ülkelerine tekrar yanaşmak istediğini söyledi. Alirıza, “Türkiye bölgesinde söz sahibi olmak istiyor ama en önemli müttefiki ABD’yle uygulamaya koyduğu bir plan yok” dedi.


HÜRRİYET

Erken evlilik 'taciz'e girdi

15 yaşındaki kızlarını nikahsız yaşamaya teşvik eden anne baba ile ilişkiye giren nikahsız eş ve buna göz yuman annesine dava açıldı.


MİLLİYET

Açılıma sokak freni


PKK'nın Habur şovuna halkın tepkisi çığ gibi büyürken, Başbakan, Avrupa'daki 15 kişilik grubun gelişinin "güven bunalımı nedeniyle" ertelendiğini açıkladı...


RADİKAL

Erdoğan: Güven ilişkisi bozuldu, dönüş ertelendi

Başbakan Erdoğan, 28 Ekim'de Türkiye'ye beklenen PKK'lıların gelişinin ertelendiğini açıkladı: Güven bunalımı doğdu. Avrupa'da gelecek PKK'lı grubun gelişi ertelendi.


AKŞAM

Açılıma mola


Kandil'den inenlere karşılama şovu, sürece darbe vurdu. Erdoğan, Avrupa'dan gelecek PKK'lıların dönüşünün ertelendiğini duyurup "Güven bunalımı doğdu, ara vereceğiz" dedi.
 

POSTA

PKK'ya 'Dur' emri


Kuzey Irak'tan gelen 34 PKK'lının karşılanması sırasında yaşanan görüntüler halkı ciddi şekilde rahatsız etmişti. Avrupa'dan da 28 Ekim'de 15 kişilik PKK'lı grup gelecekti. Başbakan Erdoğan, "Güven bunalımı doğdu, PKK'lı gurubun gelişi ertelendi" dedi. Erteleme, İçişleri Bakanlığı'nın DTP ile, DTP'nin de PKK ile görüşmeleri sonucunda
gerçekleşti.


VATAN

Belge depremi


'İrtica' belgesinin ıslak imzalı orjinalinin ortaya çıktığı iddiası gündemi sarstı. Erdoğan, "Takipçisi olacağız. TSK da böyle bir lekeyi kabul etmez" dedi.


HABERTÜRK

Açılıma mola


Silopi şovunun yarattığı gerginlik üzerine, PKK'lıların Avrupa'dan gelişi ertelendi. Başbakan Erdoğan "Bu işe biraz ara verdik" dedi.

BİRGÜN

Açılıma 'One minute'


Başbakan Erdoğan Kürt Açılım'nda geri adım attı. Erdoğan, Avrupa'dan gelecek PKK'lilerin gelişinin ertelendiğini belirterek, "Ara verelim, değerlendirelim sonra önümüze bakalım" dedi.


SABAH

Eve dönüşe ara verildi


Başbakan Erdoğan: Arzu edilmeyen durumlar oluştu. Güven bunalımı doğdu. Avrupa'dan gelişler ertelendi.


TERCÜMAN

Kaşımayın kaşınmayın


DTP'lilerin şovları gerilimi doruğa çıkardı. Dün Elazığ'da açıklama yapmaya kalkışan DTP'lilere öyke yağdı, MHP'li Toskay, "Sinirleri zorlamasınlar" dedi.


YENİ ŞAFAK

TSK bu gölgeyi kabullenmez


Darbe Andıcı'ndaki izanın Albay Çiçek'e ait çıkması üzerine Erdoğan, "Kurumları lekeleyemeyiz" dedi.


ZAMAN

Demokrasi için gereğini yapın


Genelkurmay'ın 'kağıt parçası' diyerek reddettiği, 'millete ve hükümete kirli tezgah' belgesinin orjinalinin ortaya çıkması kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler