Onlar hâlâ kayıp

Kayseri'de Ramazan Bayramı'nın 2. günü kaybolan çocukları arama çalışmaları sürüyor.

Yayınlanma: 28.10.2009 - 10:01
Abone Ol google-news

Çocuklarından 38 günden beri haber alamayan Tekin ailesi, umutlarını koruyor.
Ahmet Tuna (8) ve Dilruba Tekin'in (6) annesi Leyla Tekin, yaptığı açıklamada, umutla çocuklarının her an eve gelmesini beklediklerini söyledi.

Ahmet ve Dilruba'nın arkadaşları gibi okula gitmesini istediği, yataklarının boş kaldığını anlatan Leyla Tekin, çocuklarını kaçıranlara şöyle seslendi: ''Çocuklarımın kaçırılışının bugün 38. günü. Umudumuzu koruyoruz. Ahmet ile Dilruba'nın her an bu kapıdan içeri gireceğini umut ediyorum. Çocuklarımı kaçıranlara sesleniyorum, birazcık vicdanınız var ise çocuklarımı bırakın, okullarına gitsinler. Bizden ne istiyorsunuz? Çocuklarım hangi şartlarda ne içiyor, ne yiyor bunları merak ediyorum.''

Çektiği acının tarif edilmesinin mümkün olmadığını da belirten Leyla Tekin, ''İki evladı kaybolan bir annenin çektiği acıyı kimse bilemez. Bu acıların dinmesini, çocuklarımın bulunmasını istiyorum'' dedi.

Baba Hamza Tekin de çocukların bulunması için çaba sarf eden polis ve diğer görevlilere teşekkür etti. Hamza Tekin, arama çalışmalarını değer illerde de devam etmesinin umutlarını artırdığını kaydetti.

Polis yetkilileri, çocukların bulunması için Talas ilçesinde ve Kayseri'de arama çalışmalarının devam ettiğini, her ihbarın titizlikle değerlendirildiğini ifade etti.

Kayseri'nin Talas ilçesi Yenidoğan mahallesinde 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin, 6 yaşındaki kız kardeşi Dilruba Tekin ile aynı mahallede 11 yaşındaki Türkan Ay, bayramın 2. günü şeker toplamak için evlerinden ayrılmış ancak geri dönmemişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler