Fırat: Beraat edeceğim

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Doğan Yayın Holding'in aleyhine açtığı tazminat davasının beraati ile sonuçlanacağına inandığını söyleyerek, ''Türk adaletine inanıyorum. Hakkaniyet neyse ona göre bir karar verecektir'' dedi.

Yayınlanma: 12.09.2008 - 18:50
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Malatya AKP il teşkilatını ziyaretinde yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:
''Doğan Holding'in 1 trilyonluk bir davayı açması demek 100 milyar liralık bir masraf demek. Oldukça büyük bir masraf bu. Türkiye'de de bu güne kadar bu kadar büyük bir manevi tazminat istenmemiştir. Aslında burada yapılmak istenen şey basın yoluyla bugüne kadar sindirmek istedikleri siyasiler, bürokratlardı. Bu kez o yetmedi bu nevi davalar açarak onları ekonomik olarak tehdit altında bırakıp bir korku salmak istiyorlar. Ama yanlış bakıyorlar. Bir kere Türk adaletine inanıyorum. Hakkaniyet neyse ona göre bir karar verecektir ve bu karar da mutlaka beraat olacaktır.
Ama anlaşılan ben nasırlarına bastım. Biraz koktular. Şimdi bunun için de ona göre bir dava açtılar. Hiç önemli değil. Velev ki, bir trilyonluk bir mahkumiyet kararı olsa dahi ben halkıma inanıyorum benim gücüm yetmezse dahi bu halkım bunu ödeme imkanına sahiptir. O bakımdan bizi böyle korkutmaları mümkün değil.''

 



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler