Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, 'Aşı tedirginliği' başlıklı haberini manşetine taşırken, Hürriyet ise ilk sayfasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün İran hakkında yaptığı 'Komşuda atom silahı istemem' açıklamalarını okuyucularına sundu.

Yayınlanma: 03.11.2009 - 07:44
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Aşı tedirginliği

500 bin dozluk Novartis üretimi ilk parti aşılar 81 ildeki sağlık kuruluşlarına sevk edilerek aşılama uygulamasına başlandı. İlk olarak Ankara İl Sağlık Müdürü Aksoy, domuz gribi aşısını yaptırdı. Uzmanlar hiçbir temizlik önleminin aşının yerini alamayacağını söylediler.


HÜRRİYET

Komşuda atom silahı istemem

Cumhurbaşkanı Gül, Slovakya'ya giderken uçakta yaptığı açıklamada son günlerde Batı basınında eleştirilen İran'la ilişkiler konusunda "Komşuda nükleer silah istemeyiz" dedi.


MİLLİYET

22 saatte 6 kurban

Türkiye art arda gelen domuz gribi ölümleriyle sarsıldı. Önceki akşam açıklanan üç ölüm vakasına dün de Şanlıurfa, İstanbul ve Ankara kayıpları eklendi. Toplam sayı 9'a çıktı.


RADİKAL

'Açılım'ın en zorlu sınavı en  ummadık yerden geldi

Bursa'dan sonra Gaziantep'te de ırkçı tezahürat yapıldı, kulüp 'Galatasaray maçına çıkmama' kararı aldığını açıkladı. Kent karar karşı, tezahürata öfkeli.


AKŞAM

Delilleri yok edin talimatı

Çeteye bilgi sızdırmaktan tutuklanan Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal'ın polislere 'Tanık ifadelerini değiştirin, delilleri karartın' emri verdiği öne sürüldü.


POSTA

Seks faciası

Adana'da Berrin Akmansoluk ve Gökhan Can cinsel ilişkiye girmek için ormana gittiler. Gökhan Can ilişkide başarısız olunca, Berrin Akmansoluk 'Sen ne biçin erkeksin ya' diyerek dalga geçti. Bunu 'gururuna' yediremeyen Gökhan Can  önce kadını dövdü, sonra da elleriyle boğarak öldürdü.


BİRGÜN

1000 operasyon hâlâ karanlıkta

Devlet, aşireti mafya ilişkiini ortaya seren Susurluk kazasının üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen MEhmet Ağar'ın sorumlu olduğu operasyonlar hâlâ aydınlatılabilmiş değil.


HABERTÜRK

Kaydınız batsın

20 TL'lik kayıt parasını ödeyemeyen anne, karşılığında okulun halılarını yıkarken damdan düşünce felç oldu.

 

SABAH

Google'a da vergi cezası

Maliye reklam faturalarını Türkiye'deki şirketi yerine yurt dışından kesen Google'a 71 milyon TL vergi cezası verdi.


TERCÜMAN

Ayakkabısıyla Çin'i deviren adam

İşadamı Alparslan Selçuk, "Artık Çin'i Türkiye'den sildik, gelemiyorlar. Avrupa'dan da sileceğiz" dedi.


YENİ ŞAFAK

Bu virüsün şakası yok

Türkiye'de domuz gribinden ölenlerin sayısı 9'a yükseldi. Sağlık Bakanlığı gribe yakalanan 2 yaşın altındaki çocuklar ile 65 yaş üstündeki kişilerin hemen doktora gitmesini tavsiye etti.


ZAMAN

Cumaya kadar ifadeye gelmezse yakalama emri çıkarılacak

'Millete ve hükümete yönelik kirli eylem planı'nda ıslak imzası ortaya çıkan Albay Dursun Çiçek, ifade vermeye dün de gelmedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler