Toplantıya, hakaret damgasını vuracak

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Fatih Terim'in pazartesi İstanbul'da yapacağı toplantıya spor yazarı Osman Tanburacı'ya yapılan hakaret damgasını vuracak. Özgener'in, kamuoyunda Fatih Terim aleyhine doğan havanın dağıtılması ve yönetimde baş gösteren soğukluğun giderilmesi için duruma el koyacağı ve tansiyonun düşmesini bekleyeceği bildirildi.

Yayınlanma: 13.09.2008 - 10:53
Abone Ol google-news

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Fatih Terim'in pazartesi İstanbul'da yapacağı toplantıya spor yazarı Osman Tanburacı'ya yapılan hakaret damgasını vuracak. Belçika maçında rakip takım Teknik Direktörü Vandereycken ile yaşadığı tatsızlığın ardından Tanburacı ile yaptığı telefon görüşmesi medyaya yansıyan Terim'in iki olay ile ilgili görüşlerini dinleyecek olan Özgener'in, duyulan rahatsızlığı da dile getireceği öğrenildi.

Terim'in Çarşamba günkü maçta Belçikalı çalıştırıcının tahriğine kapıldığı ve haklı iken haksız yere pozisyona geçtiğini düşünen federasyon yönetiminin, gerginliği başlatan Milli Takım İdari Sorumlusu Şükrü Hanedar'ı da sert bir şekilde uyaracağı kaydedildi.

Kamuoyunda Terim aleyhine doğan havanın dağıtılması ve yönetimde baş gösteren soğukluğun giderilmesi için Özgener'in duruma el koyacağı ve tansiyonun düşmesini bekleyeceği bildirildi.

Bu süre içerisinde 2010 yılına kadar sözleşmesi devam eden deneyimli hocanın yeni bir anlaşma için acele etmeyeceği, pazartesi günkü toplantıda Terim'in "iki takım çalıştırabilirim” şeklindeki açıklamasının da gündeme geleceği, ancak Özgener'in bu konuya sıcak bakmadığı ifade edildi.

Belçika resmi televizyonu VRT ise FIFA'nın Belçika maçındaki davranışları nedeniyle Terim hakkında disiplin soruşturması başlattığı ve asgari bir maç ceza almasının kesin olduğunu iddia etti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler