Alvin Ailey'den üç gösteri

Amerikan dansının algılanışını tamamen değiştiren, Alvin Ailey Amerikan Dans Tiyatrosu 50. Yıl Turnesi kapsamında İstanbul'a geliyor. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda sunacakları üç özel gösteride klasik baleden; modern, caz ve etnik dansa kadar, farklı tarzları bir araya getiren gösteriler sergileyecek.

Yayınlanma: 13.09.2008 - 11:27
Abone Ol google-news

Topluluk, 50. Sanat Yılı Turnesi kapsamında üç özel gösteri ile İstanbullu sanatseverlerle buluşacak. İlk durağı Tel Aviv olan Alvin Ailey American Dance Theater, 17 Eylül Çarşamba, 18 Eylül Perşembe ve 19 Eylül Cuma günleri saat 20.30’da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

Alvin Ailey American Dance Theater'ın sanat direktörlüğünü Alvin Ailey'nin 1989'daki zamansız ölümünden bu yana vasiyeti üzerine koreograf Judith Jamison ve yardımcı sanat direktörü Masazumi Chaya sürdürüyor.

Daha önce yalnızca bir kez 1977 yılındaki 5. İstanbul Festivali'ne gelmiş olan Alvin Ailey American Dance Theater 50 yılda 6 kıtada 71 ülkede 21 milyon izleyicinin karşısına çıktı.

Gösterinin bilet fiyatları 130 YTL, 90 YTL, 60 YTL, 45 YTL (balkon) ve öğrenci 20 YTL olarak satışa çıktı. Lale Kartı üyeleri her zaman olduğu gibi yine öncelikli alacakları biletlerinde %25'e varan Lale Kartı özel indirimlerinden yararlanabiliyorlar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler