PKK'de kanlı iç hesaplaşma

Düzenlenen operasyonlarda ağır kayıp veren terör örgütü PKK’de iç hesaplaşma başladı. Örgüt üyesi iki kişinin cesetleri İran’ın Ermenistan sınırındaki bir köyde çobanlar tarafından bulundu. Teröristlerin kafaları kesilerek infaz edildiği öğrenildi.

Yayınlanma: 13.09.2008 - 11:33
Abone Ol google-news

Düzenlenen operasyonlarda ağır kayıp veren terör örgütü PKKde iç hesaplaşma başladı. Örgütün Ermenistandaki mali sorumlusu olduğu öne sürülen Yılmaz kod adlı Murat Yücel ile sevgilisi olduğu belirtilen Mizgin kod adlı kadının cesetleri İranın Ermenistan sınırındaki bir köyde çobanlar tarafından bulundu. Teröristlerin kafaları kesilerek infaz edildiği öğrenildi.

Güvenlik birimlerinden alınan bilgiye göre, Murat Yücel ve sevgilisinin kendilerine teslim edilen, örgüte ait yüklü miktarda parayla kaçarken, sınırda yakalandıkları kaydedildi. Teröristlerin evlenebilmek için örgütün parasını kullandıkları yönündeki özeleştirilerini dikkate almayan Kargo Süleymankod adlı örgüt sorumlusunun emriyle başları kesilerek öldürüldüğü bildirildi.

Bir infaz da İran’dan

Terör örgütünün İran sorumlularından Ararat kod adlı Muhammet Aslan ile Ferhat kod adlı Cemal Polatın Urumiye bölgesindeki köylerden vergi adı altında topladıkları yaklaşık 200 milyon tümen (300 bin ABD Doları) tutarındaki parayla ortadan kayboldukları belirtildi. Ancak, Muhammet Aslan ve Cemal Polatın bir süre sonra PKKli teröristler tarafından yakalanarak öldürüldüğü ve cesetlerinin gömüldüğü tespit edildi. İranın Salmas bölgesinde yaşayan Kürt ailelerin kızlarıyla evlendiği ortaya çıkan Rıdvan ve Nedelin kod adlı örgüt mensuplarıyla eşlerinin de örgütte evlenmenin yasak olduğugerekçesiyle öldürüldükleri dile getirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler