Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet'in bugünkü manşetine taşıdığı haberde, Kurmay Albay Dursun Çiçek'in yakın çevresine gönderdiği e-posta yer aldı. Haber Türk'ün manşetinde ise; Mardin'in Bilge köyünde 44 kişinin hayatını kaybettiği katliamın izleri var. İşte bugünkü gazetelerin manşet haberleri...

Yayınlanma: 06.11.2009 - 07:42
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Albay Çiçek’ten mektup var

‘Kâğıt parçası’ Kurmay Albay Dursun Çiçek, yakın çevresine gönderdiği e-posta ile suskunluğunu bozdu. Mesajda “Hazırlanmamış bir planı ve atılmamış bir imzayı maksatlı olarak gündeme taşıyanlar ve yargısız infaz yapanlar hesap vermekten kurtulamaz” denildi. Mesajda “kâğıt parçası” olarak nitelendirilen planın askeri yazım tekniklerine ve çalışma usullerine kesinlikle uygun olmadığına dikkat çekildi.

 

HÜRRİYET

Bu da Atina protokolü

Yunanistan Başbakanı Papandreu, Türkiye Başbakanı Erdoğan'ın "Ege ve Kıbrıs sorunlarının çözümü için bakanlar düzeyinde çalışma yapalım" önerisini kabul ettiğini açıkladı.

 

MİLLİYET

Uğur Mumcu Vakfı'nı kim bastı

Vakfa gelip polis kimliği gösteren iki kişi "Burada niye toplantı yapıyorsunuz?" diye sordu. Gürdal Mumcu'yu arayan Ankara Emniyet Müdürü "Bizden değiller" dedi.

 

RADİKAL

Cem evinde bir Cumhurbaşbakanı

Cumhurbaşkanı Gül, Tunceli'de cem evinde mum yaktı, bağdaş kurarak semah izledi. Gül'e 'Dersimspor' forması hediye edildi.

 

AKŞAM

Sevgili sınıf arkadaşım

Erdoğan'ın grupta eleştirdiği okul ve mahalle arkadaşı Rafael Sadi Sadi, Türkçe mektupla yanıt verdi. 'Keşke yüz yüze görüşsek' diyen Başbakan'a 'Ben'de bunu çok isterim' mesajı gönderdi.

 

POSTA

Bir bu eksikti

Türkiye'de çıplak kadın vücudunun üzerinden suşi adı verilen Japon usulü çiğ balık yemek artık mümkün!

 

VATAN

Telekulak baskını

Telefonları tek elden dinlemek üzere TİB'de dün 4.5 saat boyunca yasa dışı dinleme yapılıp yapılmadığı araştırıldı.

 

HABER TÜRK

O bebek ölü doğdu

Bige Köyü katliamında 3 aylık hamileydi. Ölenler ailesi, öldüren kocasının abisiydi. Bir bebeğini verip eşini terk etti. karnındaki bebek ise ölü doğdu.

 

BİRGÜN

Gül'ü yoksulluk ve işsizlik karşıladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tunceli ziyareti sırasında protestolarla karşılandı.

 

SABAH

Yorgo açılımı

Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Papandreu'ya "Sevgili Yorgo" diye hitap ettiği mektubunda Ege Kıbrıs, azınlıklar ve yasadışı göç için işbirliği önerdi.

 

TERCÜMAN

Doğu halkının derdi aş ve iş

14 yıl aradan sonra Tunceli'ye giden ilk Cumhurbaşkanı olan Gül halkın isteklerine, "Elimizden geleni yapacağız" diye karşılık verdi.

 

YENİ ŞAFAK

Yine dönüş var sabote etmeyin

DTP'nin Habur şovu yüzünden askıya alınan Kandil'den eve dönüşler 'sessizce' sürdürülecek.

 

ZAMAN

Avrupa'daki PKK'lılar bekleyecek önce Mahmur kampı boşaltılacak

Hükümet, demokratik açılım sürecini tamamlamak için çalışmalara kaldığı yerden devam ediyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler