Maç bitti, saha karıştı

G.Saray - Antalyaspor maçı sonrası ortalık bir anda karıştı. Sarı - Kırmızılı taraftarlar maçı yavaşlattığını ileri sürdüğü Antalyaspor kalecisi Ömer'e ve hakem Bülent Yıldırım'a küfür etmeye başladı.

Yayınlanma: 14.09.2008 - 11:31
Abone Ol google-news

Lincoln de Ömer'e tepki gösterirken, Brezilyalı omzuyla Ömer'e bilerek çarptı. Antalyaspor file bekçisi yerde kalırken hakem Yıldırım, Ömer'e ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Ömer, kırmızı kart sonrasıda adeta çılgına döndü. Hakeme büyük tepki gösteren futbolcu zorlukla yatıştırılırken, taraftarlar da koltukları kırarak kaleciye fırlattı.

Skibbe: Kimse suçlu değil

G.Saray Teknik Direktörü Michael Skibbe, kimsenin suçlu olmadığını belinterek, "2. yarıda çok fırsat yakaladık ama kullanamadık" dedi.

"Bir futbol maçında suçlu olmaz. 2. yarıda önemli fırsatlar yarattık ama golü atamadık. Sadece üzgün olduğumuzu söyleyebilirim. Ben işin eleştiri kısmıyla ilgili değilim. Bir teknik direktör olarak istediğinizden fazla yer alıyorsunuz. Ama bizim düşünmemiz gereken önümüzdeki perşembe oynayacağımız UEFA Kupası maçı. Orada nasıl gol atarız, onu düşünmeliyiz" diye konuşan Alman teknik adam, şöyle devam etti:

"Her şeyden önce gol atmalıyız. Bu sıkıntıyı çok hissettik. Ayrıca diğer bir sorunumuz da beraber çalışamamak. Bu hafta 10-12 kişi çalışmalara katılamadı. Beraber çalışınca daha iyi olacağız. Futbolcuları yargılamak için doğru yer medya değil. Onu başka yerlerde konuşmalıyız. Futbolcular da yaptıklarını ve performansını değerlendirecektir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler