Gaziantep'te ev çöktü: 2 ölü

Gaziantep'te şiddetli yağmur nedeniyle toprak ev çöktü. Evdeki 2 çocuk öldü, 1 kadın ve 2 çocuk yaralandı. Ölen çocukların cenaze törenine köylülerin yanı sıra yetkililerde katıldı. Öte yandan, şiddetli yağış nedeniyle köydeki çok sayıdaki evi su bastığı bildirildi.

Yayınlanma: 14.09.2008 - 12:41
Abone Ol google-news

Gaziantep Oğuzeli ilçesinin Dokuzyol köyünde, Mustafa Çalışkan'a ait toprak ev, gece etkili olan yağış nedeniyle çöktü.Hatice (6) ve kardeşi Şevket Çalışkan (4), enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Anne Emine Çalışkan ile çocukları Veli (10) ve Yeliz (8), enkaz altından kurtarılarak, Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hatice ve Şevket Çalışkan'ın cesetleri otopsi için Oğuzeli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Olayda 2 çocuğunu kaybeden, 2 çocuğu ve eşi yaralanan Mustafa Çalışkan, sinir krizi geçirdi. Çalışkan, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Amca Mehmet Çalışkan, 2 yeğenini kaybettiği için büyük üzüntü yaşadığını ifade ederek, ''Olaydan sonra köyümüze kurtarma ekipleri geldi. Bu ekiptekiler evin projesini ve oturma düzenini öğreninceye kadar uzunca bir zaman geçti. Bize bıraksalardı 2 yeğenim de şimdi yaşıyor olurdu'' iddiasında bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler