120 milyon poundu reddetti

Manchester United'ın forveti Cristiano Ronaldo, Manchester City'nin satışıyla İngiltere'deki rekabetin artacağına bunun da İngiliz futbolu için iyi olduğuna inanıyor. Manchester City'nin teklifini reddeden Ronaldo, gelen teklifin sevindirici olduğunu ancak bu teklifi kabul edemeyeceğini söyledi.

Yayınlanma: 14.09.2008 - 12:42
Abone Ol google-news

Transfer sezonunun son günü Abu Dhabi Birleşik Grubu 1 milyar dolara Manchester City'yi satın almıştı.

Bu satışın ardından 32.4 milyon pounda Robinho'yu transfer eden Manchester ekibi, Liverpool'dan Torres ve Valencia'dan David Villa'ya da teklif götürmüş fakat reddedilmişti.

City'nin yeni sahibi Al-Fahim hedefini dünyanın en iyi oyuncularını kulübe getirmek olarak açıklamıştı. Bu isimlerin başında gelen Ronaldo ise ezeli rakibe gitmeyeceğini söyledi.

"Yıllardır başarı kazanamamış bir kulübün satışı güzel bir şey. Abramovic'in Chelsea'yi satın alışı gibi. Onlarda 50 sene şampiyon olamamış bu satıştan sonra 2 kez üst üste şampiyon olmuşlardı. Bu sadece Manchester için değil her takımiçin güzel bir şey.  Para tabi ki bir kulübü büyük yapmaz. Ama burada kararı veren benim ve ne olacağı belli olmaz” diyen yıldız oyuncu the Gazetta dello Sport'a yaptığı açıklamada ise şöyle konuştu:  “Kendimi Manchester City formasıyla hayal dahi edemiyorum” 

Manchester City bu transfer için 120 milyon poundu gözden çıkartmıştı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler