'Rekabet değil, rezalet'

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Galatasaray Cafe Crown ile oynadıkları maçta yaşanan olaylara büyük tepki göstererek, ''Bu yaşananlara rekabetten ziyade rezalet demek daha doğru olacak. Sahaya girip benchte oyuncu döven taraftar görmedim'' dedi.

Yayınlanma: 15.11.2009 - 21:24
Abone Ol google-news

''Bu işler spor olayından çıkıyor, gittikçe iki taraf arasında bir husumete dönüşüyor'' diyen Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, ''Fenerbahçe Kulübü yönetimi buna engel olmaya çalışıyor. Ama başkanı dahil olmak üzere Galatasaray yöneticileri buradaydı, ama en ufak bir müdahalede bulunmadılar'' şeklinde konuştu.

Yayıncı kuruluş Spor Max'e açıklamada bulunan Karakaş, maçın hakemlerini ''Aciz'' kalmakla suçlayarak, ''Aciz kaldılar. Bu maçlara atanacak hakemler üst düzey hakemler olması lazım. Buradan MHK'ye açıkça söylüyorum. Bu rezaleti nasıl temizleyecekler bakalım'' ifadesini kullandı. Devre arasında darba maruz kalan oyuncuların moralini düzeltmeye çalıştıklarını kaydeden Nedim Karakaş, ''Kinsey'e bir taraftar yumruk attı, o hayatında böyle bir şeyle ilk kez karşılaştı'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler