Trabzonspor- Beşiktaş derbisinin ardından

Turkcel Süper Lig'in ilk büyük maçından gol sesi çıkmadı. Trabzonspor'la Beşiktaş, Avni Aker'de berabere kalırken Trabzon'da yıllar sonra bir büyük maçta olay yaşanmaması sevindirici gelişme olarak değerlendirildi.

Yayınlanma: 14.09.2008 - 21:20
Abone Ol google-news

25 bine yakın futbolseverin izlediği Trabzonspor - Beşiktaş derbisinde genç hakem Halis Özkâhya, gösterdiği başarılı yönetimle dikkat çekti. Beşiktaş savunmasında Zapotocny ve Sivok, Trabzonspor defansında da Egemen ve Song ön plana çıkan isimlerdi. Maç bitiminde iki takım futbolcularının birbirine sarılıp forma değiştirmesi alkışlandı.

Maç sonrası görüşler şöyle...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Beşiktaş iyi bir takım. Geriye düştükleri zaman da oyundan kopmuyorlar. Oyunu forse eden bir takım olma yolundayız. Maçın kontrolü bizdeydi, iyi oynadık. Rakibe pozisyon vermedik. Dengeli bir oyundu.Camianın beklentisi bizden yüksek. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturduk. Lig uzun bir maraton. Yeni transferler takıma alıştıkça başarılı sonuçlar da gelecektir" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "İstanbul'a 3 puanla dönmek isterdik. Ama TRabzon gibi bir deplasmandan 1 puan almak da iyi sonuç. İlerleyen zamanda daha iyi olacağız. Yeni bir takımız. Sonuçta herkesin puan kaybettiği haftada üstümüzde bir baskı oluştu. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum" dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon