'Yedi Kocalı Hürmüz' geliyor

Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü üstlendiği "Yedi Kocalı Hürmüz"ün Türkiye galası Bursa'da gerçekleştirilecek.

Yayınlanma: 17.11.2009 - 14:28
Abone Ol google-news

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘4. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’, Türk Sineması’nın ünlü simalarının buluştuğu ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ filminin Türkiye galasına ev sahipliği yapacak.

Bursalı sinemaseverleri keyifli filmlerle buluşturan ‘4. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’ 18 Kasım Çarşamba günü saat 20.30’da Korupark sinemalarında, usta yönetmen Ezel Akay’ın yönettiği ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ filmi Türkiye’de ilk kez sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Yönetmen Ezel Akay ve filmin oyuncularının da katılacağı gala, 20 Kasım Cuma günü vizyona girecek olan filmin vizyondan önce ilk gösterim heyecanını Bursa’da yaşatacak.

Gürsel Korat’ın senaryosunu kaleme aldığı “Yedi Kocalı Hürmüz”ün galasında filmin yönetmeni ve ünlü oyuncuları, Korupark Cinetech sinemalarında Bursalı sinemaseverlerle bir araya gelecek. Filmin Bursa’da yapılacak Türkiye ilk gösteriminde yönetmen Ezel Akay; oyuncuları Nurgül Yeşilçay, Gülse Birsel, Erkan Can, Müjdat Gezen, Öner Erkan ve filmin yapımcısı Sami Dündar bizlerle birlikte olacak.

Film, İstanbul Taşkasap'ta yaşayan ve farklı mesleklerden altı kişiyle hiçbir yasal yanı olmadan evlenen Hürmüz’ün bir doktora aşık olmasıyla gelişen olayları eğlenceli bir dille anlatıyor. İzleyiciye kahkaha garantisi veren ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ renkli içeriğiyle de iddiasını ortaya koyuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler