Teknoloji masaya yatırılacak

Türkiye Bilişim Derneği Bilişim Kurultayı, 18-20 Kasım 2009 tarihleri arasında düzenlenecek. Kurultay'da teknoloji politikaları tartışılıp bir yol haritası oluşturulacak.

Yayınlanma: 17.11.2009 - 14:38
Abone Ol google-news

Türkiye Bilişim Derneği‘nin (TBD) bilişim teknolojilerinin etkin ve verimli kullanılması, bilişim okuryazarlığının artması, bilişim teknolojileri üretecek altyapı ile Ar-Ge kültürünün yaygınlaşıp yerleştirilmesi hedefiyle düzenlediği etkinlik Bilişim‘09, 18-19-20 Kasım 2009 tarihlerinde Rixos Grand Ankara Otel'de gerçekleştirilecek.

Etkinliğin ana temasını, Teknoloji Politikaları oluşturacak. Bu yıl etkinlikle, sektör ayrımı yapmadan, bilişimle ilgili tüm sektörlerde bilişim teknoloji politikalarının değerlendirilmesi, ulusal teknoloji politikalarının üretilmesi ve kullanımı sırasında yaşanan gecikmelerin ortadan kaldırılmasına yönelik süreçlerin detayları görüşülecek. Konferansın sonucunda Türkiye için bir yol haritası oluşturulması hedefleniyor.

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek "26. Ulusal Bilişim Kurultayı"nda, "Danışma Kurulu Raporu"nun açıklanacağını belirten Türk Bilişim Derneği Başkanı Turhan Menteş; Bilişim‘09'un 3 ana etkinliğini açıkladı:

•    TBD 26. Ulusal Bilişim Kurultayı

•    BTIE 2009 - 12. Bilişim Teknolojileri Işığında Eğitim Kongresi

•    9. SACIS EXPO Bilişim Güvenlik ve Denetim Konferansı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler