Galip Atar'dan “Maxi” sürprizi

Geçtiğimiz yıl Ferrari Challenge Avrupa şampiyonu olarak ülkemiz adına büyük bir başarıya imza atan milli sporcu Galip Atar, Türkiye Pist Şampiyonası’nın bu haftasonu organize edilecek 2. ayağı itibariyle yeni bir otomobille Maxi Grup şampiyonluğu için mücadele edecek.

Yayınlanma: 29.06.2018 - 17:32
Galip Atar'dan “Maxi” sürprizi
Abone Ol google-news
İzmirli milli sporcu Galip Atar, 1 Temmuz Pazar günü Körfez Yarış Pisti’nde organize edilecek Türkiye Pist Şampiyonası 2. Ayak yarışında BMW Z4 GT3 ile maxi grupta start alacak. Sezonun ilk yarışında süper grupta yer alan Atar, Porsche Sports Cup yarış programı ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle Türkiye Pist Şampiyonası’na devam etmeme kararı alan Bilal Saygılı’dan boşalan Z4’ün koltuğuna oturarak sezona maxi grupta devam edecek. Galip Atar, ilk kez bu yarışta direksiyonuna geçeceği yeni otomobile en kısa sürede alışmayı ve 2 yarış eksik ile başladığı maxi grupta sezonu şampiyon olarak tamamlamayı hedefliyor.
 
 
Maxi grupta 6, süper grupta ise 8 olmak üzere toplam 14 sporcunun mücadele edeceği yarışta antrenman ve sıralam turları 30 Haziran Cumartesi günü koşulacak. 1 Temmuz Pazar günü saat 14:15’de start alacak ilk yarışın ardından program 15:45’deki ikinci yarış ile son bulacak.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler