İspanya’da LoBue kazandı

Dünyanın en prestijli atlayış serisi Red Bull Cliff Diving’de heyecan İspanya’nın Bilbao kentinde devam etti. Meşhur La Salve Köprüsü’nden gerçekleşen ve 25 bin kişinin takip ettiği atlayışlarda başarılı bir performans sergileyen ABD’li Steven LoBue yarışı zaferle tamamladı.

Yayınlanma: 03.07.2018 - 13:25
İspanya’da LoBue kazandı
Abone Ol google-news

 

Sivri ve yüksekliği 30 metreyi bulan kayalıklarla en yüksek köprülerden serin sulara atlayan sporcuların adresi Red Bull Cliff Diving heyecanında ikinci yarış İspanya’nın Bilbao kentinde düzenlendi. Bu yıl 10. kez gerçekleştirilen ve kıyasıya rekabetin yanı sıra görsel açıdan da büyük bir şölen sunan yarışta atlayış sporunun yıldız isimleri bir kez daha yeteneklerini sergiledi.

Bilbao’nun meşhur La Salve Köprüsü’nde yağmur altında gerçekleştirilen yarışta sporcular 27 metre yükseklikten atladı. Yaklaşık 25 bin kişi tarafından takip edilen mücadeleyi ABD’li sporcu Steven LoBue kazandı. 2015’te de Bilbao’da kazanan LoBue, kariyerinin dördüncü zaferini elde etti.

İkinci sırayı ise geçen senenin şampiyonu Meksikalı Jonathan Paredes aldı. Üçüncülük de bir başka ABD’li sporcu David Colturi’ye gitti. Sezonun ilk yarışını kazanan Polonyalı Kris Kolanus ise başarılı olamadı.

İki yarış sonunda 270 puana ulaşan Steven LoBue genel klasmanda ilk sıraya yerleşti. Onu 20 puan geriden Çek Michal Navratil ve 240 puanlı Britanyalı Blake Aldridge takip ediyor.

Red Bull Cliff Diving’de sezonun üçüncü yarışı 14 Temmuz’da Portekiz’in Sao Miguel Adası’nda gerçekleştirilecek.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler