İngiltere’de final kaosu

Sporseverler aynı gün oynanacak Dünya Kupası ile Wimbledon finali arasında tercih yapacak

Yayınlanma: 06.07.2018 - 12:05
Abone Ol google-news

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda çeyrek finale kalan İngiltere’de büyük sevinç yaşanırken sporseverleri final endişesi sardı.

İsveç’le yarın Samara’da karşılaşacak İngilizler, kazandıkları taktirde adını yarı finale yazdıracak. Böylece final yolunda büyük avantaj yakalayacak İngiltere Milli Takımı 15 Temmuz’da Moskova’da dünyanın en büyüğü olmak için sahaya çıkacak. Ancak aynı gün tenis dünyasının en önemli organizsyonlarından Wimbledon’ın finali Londra’da yapılacak.

Böylece İngiliz sporseverler önemli bir seçim yapmak zorunda kalacak. Wimbledon finali yerel saatle 15.00’te başlarken Moskova’daki final ise 17.00’de ekranlara gelecek. 2002’den bu yana Wimbledon finallerinin ortalama 2 saat 45 dakika sürdüğü düşünülürse sporseverleri ya futbol ya da tenis izleyecek.

Cilic’e büyük şok
Wimbledon’da 3 numaralı seribaşı Cilic, ikinci turda Arjantinli rakibi Pella’ya yenilerek turnuvaya veda etti. Hırvat raket 2-0 öne geçtiği maçta Pella’nın inanılmaz geri dönüşüne engel olamadı.

8 çift hata ve 59 beklenmedik hata yapan Cilic, 3 saat 14 dakika süren mücadelede Arjantinli rakibine teslim oldu. Dünya 82 numarası Pella 3. turda McDonald ile eşleşti. Günün diğer maçında, ilk turda Dimitrov’u eleyerek bir sürprize imza atan Wawrinka, İtalyan Fabbiano’ya yenildi. 6-7, 3-6 ve 6-7’lik setlerle rakibine 3-0 mağlup olan İsviçreli raket turnuvaya veda etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler