Bosphorus Cup’ta şampiyon belli oldu

Tukcell Platinum Bosphorus Cup’ta şampiyonluk İstanbul Cerrahi Cheese’in oldu

Yayınlanma: 01.10.2018 - 14:36
Bosphorus Cup’ta şampiyon belli oldu
Abone Ol google-news

Bu yıl 29-30 Eylül tarihlerinde 17.’si düzenlenen Turkcell Platinum Bosphorus Cup yelken yarışlarında büyük kupayı kucaklayan ekip Levent Peynirci liderliğindeki “İstanbul Cerrahi Cheese” oldu. Türkiye’nin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan yarışın genel klasmanında ikincilik Logo’nun üçüncülük ise Shak Shuka III isimli yelkenlinin oldu.

Türkiye’nin uluslararası arenadaki en önemli ve uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2018’de şampiyonluk Levent Peynirci yönetimindeki İstanbul Cerrahi Cheese isimli yelkenlinin oldu. 29 Eylül’deki Boğaz yarışıyla başlayan 17. Turkcell Platinum Bosphors Cup’ta iki gün boyunca yaklaşık 10 ülkeden, 80 yelkenli ve 800 yelkenci mücadele ederken, turnuvanın genel klasmanında ikinciliği Logo üçüncülüğü ise Shak Shuka III isimli yelkenli kazandı.

Turkcell Platinum Bosphorus Cup’ta büyük kupanın sahibi İstanbul Cerrahi Cheese ekibi Kalamış Marina’da düzenlenen ödül töreninde, bir sene kendilerinde kalacak Döner Trofe Kupası’nı havaya kaldırdılar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler