AKP tanıtım toplantısı var spor paydos!

AKP'nin Ankara Arena Spor Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısı, başkentte sporu 1 günlüğüne durdurdu.

Yayınlanma: 01.02.2019 - 14:25
Abone Ol google-news

AKP'nin Ankara Arena Spor Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısı, başkentte sporu 1 günlüğüne durdurdu.

Ankaralı sporcuların kullanımındaki Ankara Arena Spor Salonu başta olmak üzere, tenis kortları, yüzme havuzu, atletizm pist ve sahası AKP tanıtım toplantısı nedeniyle kapatılınca onlarca branştaki yüzlerce sporcu, antrenör ve çalışan mağdur oldu.

Büyük bir bölümü 'milli' forma giyen sporcuların güvenlik nedeniyle tesislere alınmadığı öğrenildi.
Zorunlu olarak tesislere giren giren kamu personeli ve milli takım antrenörleri ise salonla tesislerin giriş kapıları ayrı olduğu halde 3 kademeli aramadan sonra kendilerine ait bölümlere geçebildiler.

İşte o duyuru!
AKP'nin Ankara aday tanıtım toplantısı öncesi, düzenli olarak antrenman yapan atletizm, güreş, cimnastik, halter, eskrim branşlarındaki sporcu ve antrenörlere, "31 Ocak'ta gelmeyin" uyarısı yapıldı. Kapılara asılan duyuruda, "31.01.2019 tarihinde 19 Mayıs Stadyumu'nda miting düzenleneceği için tüm sahalarda antrenmanlar 1 gün süre ile iptal edilmiştir. Belirtilen tarihte Naili Moran Atletizm Tesisi antrenmanlara kapatılmıştır" denildi. Ankara'da atletizm sporunun kalbi pozisyonundaki Naili Moran'a ise miting öncesi helikopter indi. Helikopterin az da olsa çimlere zarar verdiği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler