Fenerbahçe Kürek Şubesi, Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlarda şampiyon oldu

Kürekte Büyükler Türkiye Kupası Yarışları Sapanca'da gerçekleştirildi. Üç gün süren organizasyonda Fenerbahçe Kürek Şubesi, Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlarda şampiyon oldu.

Yayınlanma: 24.03.2019 - 13:59
Fenerbahçe Kürek Şubesi, Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlarda şampiyon oldu
Abone Ol google-news

Büyük Erkeklerde Sarı Lacivertliler 798 puan toplayarak Türkiye Kupasını kazanırken, Galatasaray 790 puanla ikinci, Şişecam Çayırova ise 20 puanla üçüncü sırayı aldı.

Fenerbahçe, Büyük Kadınlarda da 440 puanlı Galatasaray'ı geride bırakarak 490 puanla zafere ulaştı. Şişecam Çayırova ise 110 puanla üçüncülük elde etti.

Genel Sekreter Sevil Zeynep Becan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Kemal Danabaş'ın da izlediği yarışların son gününde Fenerbahçe, Erkeklerde 2 tek, hafif kilo iki çifte ve 8 tek kategorilerinde altın madalyanın sahibi oldu.

Sarı Lacivertliler kadınlarda ise iki tek yarışını birinci, tek çifte ve hafif kilo tek çifte yarışlarını ise ikinci sırada tamamladı.

Organizasyonun ardından düzenlenen törende sporculara madalyaları takdim edildi. Büyük Erkekler Türkiye Kupasını Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, Büyük Kadınlar Türkiye Kupasını ise Genel Sekreter Sevil Zeynep Becan aldı.   

Fenerbahçe Kürek Şubesi dün de şampiyonada 3 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı. Sporcular 23 Yaş Altı Erkeklerde dört çiftede altın, tek çifte, hafif kilo iki çifte ve 4 tekte gümüş, iki tekte ise bronz madalyanın sahibi oldu. Büyük Kadınlarda da Fenerbahçe, hafif kilo dört çifte ve iki çiftede birincilik, hafif kilo iki çiftede ise ikincilik elde etti.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler