Kortta dev final: Federer-Djokovic

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da perde Novak Djokovic ile Roger Federer arasında oynanacak final maçıyla noktalanacak. Federer kariyerinin 21, Djokovic ise 16. grand slam şampiyonluğu için mücadele edecek.

Yayınlanma: 14.07.2019 - 12:03
Kortta dev final: Federer-Djokovic
Abone Ol google-news

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da erkeklerde kazanan bugün oynanacak final maçıyla belli olacak. Federer-Djokovic ikilisi, 2015 ABD Açık'tan bu yana Grand Slam finalinde ilk kez karşılaşacak.

Çim kortta oynanan tek grand slam turnuvası olan Wimbledon'da tek erkekler finali büyük heyecana sahne olacak. Dünya klasmanının 1 numarası Djokovic, yarı finalde İspanyol raket Rafael Nadal'ı 3-1 mağlup ederek finale yükselen 2 numaralı seribaşı İsviçreli Federer ile karşılaşacak.

15 bin kişilik merkez kortta TSİ 16.00'da başlayacak final karşılaşmasında Federer kariyerinin 21, Djokovic ise 16. grand slam şampiyonluğu için mücadele edecek. 

Wimbledon'da şampiyonluğa ulaşan raket, 2 milyon 350 bin sterlin para ödülünün sahibi olacak. Finaliste ise 1 milyon 175 bin sterlin ödül verilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon