Rota Koleji Göksu Göçmen'i transfer etti

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi ekibi Rota Koleji, Işıkkent'ten Yağmur Göksu Göçmen'i transfer etti. Yaşar Üniversitesi ile geçen yıl üniversiteler arası müsabakalarda Türkiye şampiyonluğu yaşayan 21 yaşındaki Göksu, Rota Koleji'ni genç oyunculara verdiği değer nedeniyle tercih ettiğini söyledi.

Yayınlanma: 16.06.2017 - 14:33
Abone Ol google-news

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi ekibi Rota Koleji, Işıkkent'ten Yağmur Göksu Göçmen'i transfer etti.
Yaşar Üniversitesi ile geçen yıl üniversiteler arası müsabakalarda Türkiye şampiyonluğu yaşayan 21 yaşındaki Göksu, Rota Koleji'ni genç oyunculara verdiği değer nedeniyle tercih ettiğini söyledi. 1.80 boyundaki smaçör, ilk kez Işıkkent dışında bir kulüpte görev yapacak olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Göksu, "Daha önce Yaşar Üniversitesi'den antrenörüm olan İlker Alkan'la aynı kulüpte yer almak benim için avantaj olacak. Kendimi burada daha da geliştirme olanağı bulacağımı düşünüyorum" dedi. Voleybol Şube Müdürü İsmail Yavuz ise, "Göksu, gelişime açık, voleybol geleceği olan, hırslı bir sporcu. Işıkkent’teki yükselen çizgisini Rota Koleji’nde de sürdüreceğini düşünüyor, kendisine hoş geldin diyoruz" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler