Bakan Kılıç, şampiyon sporcularla yemek yedi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Şampiyonlar Şeref Konuğumuz" programı kapsamında Avrupa ve dünya şampiyonu faal sporcularla kahvaltıda bir araya geldi.

Yayınlanma: 12.06.2014 - 11:48
Abone Ol google-news

Bakanlık binasındaki programa Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin de katıldı.

Bakan Kılıç, burada yaptığı konuşmada, büyük fedakarlığın ardından uluslararası şampiyonalarda dereceye girmiş sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını dile getirdi.

Sporculara karşı taşıdıkları sorumluluk gereği gece gündüz çalıştıklarını belirten Kılıç, "Bu, sizlere karşı vefa görevimiz. Gençlik ve Spor Bakanlığı sizin eviniz. Burayı sadece beton bir bina olarak görmeyin" dedi.

Bakan Kılıç, başarıya giden yolda motivasyonun önemine dikkati çekerek, "Sizlere ne kadar destek verirsek o kadar mutlu oluruz. Yeri geldiği zaman bir gülümse, bir telefon, sizlerin ortaya koyacağı performansı yüzde 1-2 artırdığında o başarı bronzdan gümüşe, gümüşten altına, belki rekor kırmaya gider" diye konuştu.

Başarılı sporcularla buluşmaya devam edeceklerini belirten Kılıç, "Hepimiz bir araya gelip sohbet ettiğimizde, bir saat oturup dertleştiğimizde, birbirimize aktaracağımız konular olur. Birlikten güç ve motivasyon doğar" ifadelerini kullandı.

Bakan Kılıç, konuşmasının ardından sporcuların istek ve önerilerini dinledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon