Caroline Wozniacki finalde

TEB BNP Paribas İstanbul Cup" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda 1 numaralı seri başı Danimarkalı Caroline Wozniacki, 8 numaralı seri başı Çek Cumhuriyeti'nden Karolina Pliskova'yı yenerek, yarı finalist oldu.

Yayınlanma: 19.07.2014 - 09:10
Abone Ol google-news

Koza World of Sports Arena'da gerçekleştirilen turnuvanın beşinci gününde, merkez kortta yapılan tekler ana tablo çeyrek final maçında, dünya 15 numarası Wozniacki, dünya 47'incisi Pliskova'yı 6-1, 3-6 ve 6-2'lik setlerle mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Wozniacki, iki kez rakibinin servisini kırdığı ilk seti 6-1 kazandı. İkinci sette iki tenisçi de servis oyunlarını kazanınca 6. oyun 3-3 beraberlikle geçildi. Servis kullandığı 7. oyunu alan Pliskova, 8. oyunda rakibinin servisini kırarak 5-3 öne geçti. Çek tenisçi, 9. oyunda da servis oyununu kazanarak, ikinci seti 6-3 aldı.

Üçüncü sette iyi başlayan Caroline Wozniacki, bir kez rakibinin servisini kırarak 3. oyun sonunda 3-0 öne geçti. İki tenisçi de servis oyunlarını alınca Danimarkalı tenisçi 7. oyun sonunda durumu 5-2 yaptı. Wozniacki, 8. oyunda bir kez daha rakibinin servisini kırdı ve seti 6-2 kazanarak, yarı finalist oldu.

Maçın ardından Wozniacki, tenisseverlere top attı.

Caroline Wozniacki, yarın yarı finalde Fransız Kristina Mladenovic ile karşılaşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler