Roland Garros'ta dev eşleşme

Fransa Açık tek erkekler çeyrek finallerinde rakiplerini eleyen Rafael Nadal ve Juan Martin del Potro birbirleriyle eşleşti.

Yayınlanma: 07.06.2018 - 16:10
Abone Ol google-news

Fransa Açık tek erkekler çeyrek finalde Rafael Nadal Arjantinli rakibi Diego Schwartzman’ı 3-1 yenerek yarı finale yükseldi. Yağmur nedeniyle ara verilen ve iki güne uzayan zorlu mücadelede dünya 1 numarası İspanyol raket 3 saat 47 dakikalık maç sonunda Schwartzman’ı turnuva dışına itti.

4-6, 6-3, 6-2 ve 6-2’lik setlerle adını yarı finale yazdıran Nadal, Roland Garros’taki 11. şampiyonluğuna ulaşmak için büyük bir adım attı. 11 numaralı seribaşı rakibinin ilk seti kazanmasına engel olamayan Nadal, böylece Roland Garros’ta yaklaşık 3 yıl sonra set kaybı yaşadı.

Günün diğer çeyrek final maçında Arjantinli Del Potro, Cilic’i 3-1 mağlup ederek yarı finale çıkan bir diğer isim oldu. Tie-break’e giden ilk seti Del Potro kazanırken ikinci sette rakibinin servisi iki kez kıran Hırvat raket durumu 1-1’e getirdi. 2. ve 3. sette varlık gösteremeyen Cilic çeyrek finalde turnuvaya veda ederken Nadal’ın yarı finaldeki rakibi bir başka Arjantinli Del Potro oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler