DÜĞÜN FOTOĞRAFLARINDA GÜZEL GÖRÜNMENİN YOLLARI

Bir düğüne katılmak demek, bol bol fotoğraf çektirmek demek… Gelinden davetlilere kadar herkes düğün fotoğraflarında iyi görünmek ister. İşte hem düğün gününde, hem de fotoğraflarda mükemmel görünmenin yolları:

Yayınlanma: 24.07.2016 - 13:17
Abone Ol google-news

GELİN 

Düğün gününüz, hayatınızın dönüm noktalarından biri. Elbette herkesin ilgisi en çok sizin üzerinizde olacak. Kendinizi iyi hissettiğiniz renklerde makyaj yapmalısınız; şimdi hep özendiğiniz o neon renkli ruju ilk defa denemenin zamanı değil! Makyajınızı bir uzmana teslim edecekseniz öncelikle referans göstermek için hoşunuza giden imajları toplayın. Yorgun bir görünüm yaratmadan, dozunda bir makyaja sahip olup olmadığınızı anlamak için makyaj provanızda muhakkak beyaz renk giyin. Grafik göz makyajı ya da kontürleme gibi trend makyajlardan uzak durun.

GELİNİN ANNESİ

Gelinin annesi olarak düğünde en yoğun insanlarından biri siz olacaksınız, dolayısıyla makyajınızın da dayanıklı olması gerekiyor. Yıllardır beklediğiniz bu özel günde hem kendiniz gibi ve rahat hissetmek, hem de güzel görünmek istemeniz çok normal. Bu yüzden kırışıklıları belirginleştirme riski olan parlak rujlar yerine saten bitişli, kalıcı bir ruj tercih edin. Parıltılı, metalik ürünler de göz çevresindeki kırışıklıkları ortaya çıkarabildiğinden kullanmamakta fayda var. Mat, doğal ürünler kullanıp, cildinizin tonuna uygun bir allık sürerek genç bir görünüm yakalayabilirsiniz.

GELİNİN EN YAKIN ARKADAŞI 

En iyi arkadaşınızın düğün günü gelip çattı! Şimdi hem hazırlanması için geline yardım edecek, hem de büyük gün için hazırlanacaksınız. Eğer makyajınızı kendiniz yapacaksınız, makyaj bazınızı yüksek kaliteli fondötenle oluşturun ve sade bir bitiş sağlayın. Suya dayanıklı maskaranızı da ihmal etmeyin, çünkü gözyaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz…

DAVETLİLER 

Düğün için belirlenen giysi kuralları varsa, onlara uymak gerek. Giyeceğiniz kıyafete göre eğlenceli bir makyaj denemeye ne dersiniz? BB krem ile cildinizde doğal bir baz yaratabilir, göz makyajını es geçip sezonun modası canlı kırmızı tonda bir ruj deneyebilirsiniz. Ya da tam tersi; göz makyajınızda iddialı tonlar kullanıp, dudaklarınızda doğal görünümü tercih edebilirsiniz. Yılda kaç kez bu kadar kalabalık arkadaş grubuyla bir araya geliyorsunuz ki, farklı olmaktan çekinmeyin!

Şimdi gülümseyin, fotoğrafınızı çekiyorlar! 

(Kaynak: http://tr.oriflame.com/beautyedit)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler