UNICEF'ten Dünya Kupası paylaşımı

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Dünya Kupası'na özel yayımladığı videoyu resmi Twitter hesabından paylaştı.

Yayınlanma: 30.06.2018 - 18:33
UNICEF'ten Dünya Kupası paylaşımı
Abone Ol google-news

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Dünya Kupası son 16 turunda Fransa-Arjantin mücadelesi oynanırken haftanın gollerinin en uzun gol sevinçlerini içeren bir videoyu resmi Twitter hesabı aracılığıyla takipçileriyle paylaştı.

Dünya Kupası'nın insanları birleştirdiği şu günlerde UNICEF, ''Bizi heyecanlandıran, bizi birleştiren şey'' başlığıyla paylaştığı videoda, ''Futbol sınırları aşıyor. Mülteci ve göçmen çocukların hakları da olmalı. Desteğinizi göstermek adına ve dünyanın dört bir yanındaki reklam panolarında öne çıkma şansına sahip olmak için #LongestGoal etiketiyle mücadelemize katılın'' dedi.

''En Uzun Gol Haykırışı''

Kendinizi olabildiğince en uzun süre 'Goool' diye bağırarak kaydedin, #LongestGoal etiketi ile İnstagram'da veya Twitter'da paylaşın. Paylaştığınız gönderide arkadaşlarınızıda etiketleyerek onlara meydan okuyun ve böylece UNICEF’in mülteci çocuklarla futbol sevdasını birleştirmeyi amaçlayan, sosyal medyada en uzun ''Goooolll'' haykırışı videosuna katkıda bulunun.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler