Cehennemi yaşadılar: ABD'de 2 çocuk aç ve susuz bulundu

ABD’nin Arkansas eyaletinde trafik kazası geçiren iki küçük çocuk, iki gün sonra aç ve susuz bir şekilde bulundu.

Yayınlanma: 21.08.2018 - 16:44
Abone Ol google-news

Yerel polis, Pazartesi sabahı Camden kentinde, yol kenarında yürüyen 3 yaşında bir çocuk buldu. Birkaç çizik dışında fiziksel olarak iyi görünen çocuğun adının Kylen olduğu belirlendi. Çocuğun ailesini tespit etmek için sosyal medyada fotoğrafını paylaşan güvenlik güçleri, 25 yaşındaki anne Lisa Holliman’ın günlerdir ortada olmadığı bilgisine ulaştı.

Çocuğun bulunduğu bölgeye dönüp arama çalışmaları başlatan polis, yoldan geçenlerin görüş alanının dışında kalan bir hendekte, enkaz halinde bir arabayla karşılaştı. Anne Lisa Holliman’ın cansız bedeni, arabanın dışında bulundu. Holliman’ın aldığı yaralar nedeniyle yaşamını yitirdiği açıklandı.

Arabanın içinde ise, bebek koltuğunda oturmakta olan, bir yaşında bir erkek çocuğu bulundu. Hayati tehlikesi bulunmayan küçük çocuk, yaşadığı sıvı kaybı nedeniyle gözetim altında tutuluyor. Basın mensuplarına açıklama yapan komiser Nathan Greeley, “Cehennemi yaşadıklarına hiç şüphe yok” yorumunda bulundu.

Yapılan araştırmalar sonucunda, kazanın iki gün önce gerçekleştiği bilgisine ulaşıldı. 3 yaşındaki Kylen’in arabanın tepesinde bulunan sunroof’tan çıkıp, yardım bulmak için dikenli bitkilerin bulunduğu bir tepeye tırmandığı açıklandı.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler