ABD'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

ABD’nin Florida eyaletindeki Jacksonville kentinde bir internet kafeye silahlı saldırı düzenlendi, yerel basının polise dayandırdığı kaynaklarda 4 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

Yayınlanma: 26.08.2018 - 22:06
Abone Ol google-news

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bulunan Jacksonville kentinde bir internet kafeye silahlı saldırı düzenlendi. Yerel basında polis kaynaklarına dayandırılan haberlerde saldırıda 4 kişinin öldüğü ve 11 kişinin ise yaralandığı aktarıldı.

Jacksonville Şerif Ofisi yaptığı açıklamada, ölü ve yaralıların olduğunu belirterek, olay yerindeki bir şüphelinin öldürüldüğünü ve ikinci bir şüphelinin olup olmadığının ise henüz bilinmediğini söyledi. Polisin bölgeden uzak durulması çağrısında bulunduğu ve bölgedeki iş yerlerini boşalttığı öğrenildi.

Polis sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ayrıca bölgede saklanan çok sayıda insana ulaştıklarını belirterek, saklanmaya devam eden kişilerin 911’i arayarak saklandıkları yeri kendilerine iletmelerini istedi. Yetkililer, olay yerine çok sayıda ambulansın yanı sıra itfaiye ve polis sevk edildiğini, bölgedeki tüm bağlantı yollarının araç ve yaya trafiğine kapatıldığını da açıkladı.

CANLI YAYINDA SİLAH SESİ

Turnuva internetten yayınlanırken, saldırının gerçekleştiği anlar canlı yayına yansıdı. İlk silah sesleri duyulduğunda yorumcular sessizliğe gömülürken, ardından insanların çığlıkları duyuluyor. Sonrasında ise yayının kesildiği görülüyor.

Oyunculardan Drini Gjoka, saldırıda yaralandığını Twitter hesabından duyurdu. 19 yaşındaki Gjoka mesajında, “Gidiyorum ve bir daha asla dönmeyeceğim. Kelimenin tam manasıyla çok şanslıyım. Kurşun baş parmağıma geldi. Hayatımın en kötü günü” yazdı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler