Bill Cinton sorusuna kızdı, sahneden indi

Bir konuşma ve soru-cevap yapmak için Kudüs Konferans Merkezi’nde bulunan Lewinsky’e gazeteci Levi, “Clinton’dan hala bir özür bekliyor musun? Kişisel bir özür bekliyor musun” sorusunu sordu. Bu soru üzerine yüzü bozulan Lewinsky, bir anda sahneden apar topar indi.

Yayınlanma: 04.09.2018 - 11:17
Abone Ol google-news
<video:1073695>

Beyaz Saray'da staj yaptığı dönemde adı dönemin ABD Başkanı Bill Clinton ile yaşadığı ilişki ile anılan Monica Lewinsky, İsrail'de Channel 2'ye verdiği röportajı, skandala dair gelen soru sonrasında sonlandırdı.

The Jerusalem Post'da yer alan habere göre, kadınlara yönelik cinsel tacize karşı başlatılan #MeToo hareketinin temsilcisi olan aktivist Lewinsky, ünlü sunucu Yonit Levi'nin "Bill Clinton'dan kişisel bir özür bekliyor musunuz?" sorusuna "Üzgünüm, bunu yapamayacağım" diye yanıt verdi ve sahneyi terk etti.

Konu hakkında Twitter üzerinden bir açıklama yayınlayan Lewinsky, röportajı bitirme tercihinin nedenini Levi'nin röportaj öncesinde sorulmaması yönünde anlaştıkları bir soruyu sorarak kendisini yanlış yönlendirmesi olduğunu belirtti. Lewinsky, aynı sorunun Levi tarafından kendisine röportajdan öncede yöneltildiğinin altını çizerek "Sınırlarımın ne olduğunu ona açıklamıştım" ifadelerini kullandı.

Röportajı yarıda kesmeden önce Clinton ile ilişkisine değinen Lewinsky, arkadaşlarının kendisine sırt çevirişi ve tavırları ile günümüzdeki siber zorbalık çevrimiçi taciz ve sosyal medya üzerinden hayat tarzlarına yönelik yapılan acımasız eleştirileri kıyasladığı duygusal bir konuşma yapıyordu.

so here’s ???? what happened... pic.twitter.com/Y7gLs3SDLF

— Monica Lewinsky (@MonicaLewinsky)  3 Eylül 2018

Lewinsky, "1998 yılında yaşadıklarımı bugün 2018'de yaşasaydım bu kadar yalnız kalacağımı düşünmüyorum. Yalnız kaldım, yalnız bırakıldım. Beni en iyi ve en yakından tanıyan bu olayın ana karakteri tarafından terk edildim" dedi. Ünlü aktivist, mensubu olduğu Yahudi cemaati tarafından da yalnız bırakıldığını sözlerine ekledi.

.@MonicaLewinsky walking out abruptly on @LeviYonit (chief anchor at @NewsChannelIL ) few seconds into her on stage live Interview after being asked: do you still expect a personal apology from Pres. Clinton. “Sorry, i cant do this”. pic.twitter.com/ZN3BiGViwF

— ?Tal Schneider ?? ?????? ??? ?????? (@talschneider)  3 Eylül 2018

(Kaynak: Sputnik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler