ABD'li fotoğrafçı şans eseri çektiği evlilik teklifindeki çifti arıyor

ABD'li fotoğrafçı Matthew Dippel, California'daki Yosemite Ulusal Parkı'nda şans eseri denk geldiği evlilik teklifini fotoğrafladıktan sonra Twitter üzerinden çifte ulaşmaya çalışıyor. Fotoğraf yüz binlerce beğeni ve retweet alsa da henüz çift bulunamadı.

BBC Türkçe
Yayınlanma: 22.10.2018 - 07:06
Abone Ol google-news

Matthew Dippel

ABD'li fotoğrafçı Matthew Dippel, California'daki Yosemite Ulusal Parkı'nda şans eseri denk geldiği evlilik teklifini fotoğrafladıktan sonra Twitter üzerinden çifte ulaşmaya çalışıyor.

6 Ekim günü aynı noktada poz vermesi için bir arkadaşını bekleyen Dippel, o sırada bir çiftin orada poz verdiğini görünce deklanşöre basmıştı.

Çiftin ayırt edici bir şapka ve elbise kombinasyonu bulunuyorMatthew Dippel

Çiftin ayırt edici bir şapka ve elbise kombinasyonu bulunuyor

Fotoğrafı çektikten sonra çiftin bulunduğu noktaya giderek onlara fotoğrafı vermek isteyen Dippel, oraya vardığında çiftin çoktan gitmiş olduğunu söylüyor.

Dippel'in çifti bulma umuduyla Twitter'a yüklediği fotoğraf yüz binlerce beğeni ve retweet alsa da çiftin kim olduğu henüz bulunamadı.

Matthew DippelMatthew Dippel

Dippel düğün ve evlilik fotoğraflarındansa konser fotoğrafları çekmeyi sevdiğini söylüyor

Michigan'da bir barda çalışan ve yarı zamanlı olarak fotoğrafçılık yapan 24 yaşındaki Dippel, yaşadıklarını şöyle anlatıyor:

"Yosemite'te uzun zamandır fotoğraf çekmek istiyordum. Burası kötü fotoğraf çekmenin zor olduğu bir yer.

"O noktada çekilmiş çok güzel fotoğraflar görmüştüm ve ben de çekmek istedim. Her şeyi günbatımı saatine göre planladık ve sonrasında karşılaştığım manzarayı siz de gördünüz.

"Doğru zamanda doğru yerdeydim. Etrafıma bakarak başka bir fotoğrafçının kadrajına girip girmediğimi anlamaya çalıştım ama o çifti çeken kimse yoktu."

https://twitter.com/DippelMatt/status/1052612820771250178

Dippel bu tweetin altında aramayla ilgili güncellemeleri de paylaşıyor.


Fotoğrafı çektikten sonra çiftin olduğu bölgeye giden Dippel, vardığında orada birbirlerine evlilik teklif edip fotoğraf çektiren onlarca çiftle karşılaşmış, yaklaşık 20 çifte fotoğraftakilerin kendileri olup olmadığını sormuş fakat olumsuz yanıt almış.

Dippel "Tek istediğim bu fotoğrafın o çiftin eline geçmesi çünkü bence onlar için süper özel bir andı" diyor.


BBC Türkçe
Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler