ABD'de bombalı paket gözaltısı

ABD Başkanı Donald Trump'ı eleştiren kişilere gönderilen bombalı paketlerin ardından FBI, Florida eyaletindeki Miami kenti yakınlarında bir postanede arama gerçekleştirdi. 1 kişi Miami'de gözaltına alındı. Yetkililerden gelen açıklamaya göre zanlı 56 yaşındaki Cesar Sayoc.

Yayınlanma: 26.10.2018 - 18:31
Abone Ol google-news

 

<haber-dikey:1121599,1120725,1119021>

ABD Başkanı Donald Trump 'ı eleştiren kişilere gönderilen bombalı paketlerin ardından FBI, Florida eyaletindeki Miami kenti yakınlarında bir postanede arama gerçekleştirdi.

ABD Adalet Bakanlığı’ndan bir yetkilinin CNN’e yaptığı açıklamaya göre bombalı paketlerle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

ABD'de eski başkan Barack Obama'dan, Oscar ödüllü aktör Robert De Niro'ya kadar çok sayıda isme hafta başından beri patlayıcı içerdiğinden şüphelenilen bir dizi paket gönderildi. Paketlerden hiçbiri patlamadı ve ABD Federal Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

ABD’de çeşitli kişilere ve kurumlara gönderilen bomba paketleri krizi kapsamında gözaltına alınan kişinin kimliği belli oldu.

ABD basını hukuki kaynaklara dayandırılan haberlerde, çeşitli kişilere ve kurumlara gönderilen bomba paketleri krizi kapsamında gözaltına alınan kişinin kimliğini 56 yaşındaki Cesar Sayoc olarak duyurdu. 

CUMHURİYETÇİ PARTİ AMBLEMLERİ

Şüpheliye ait olduğu üzerinde durulan üzeri çıkartma dolu beyaz bir minibüs ele geçirilmişti. Sosyal medyada paylaşılan kareler ve görüntülerde minibüsün üzerinde Başkan Trump ve Başkan Yardımcısı Pence'in çıkartmaları, amerikan bayrağı çıkartmaları ve Cumhuriyetçi Parti amblemleri görülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler