Trump, basın mesupları için gerçekleştirilen yılbaşı partisini iptal etti

ABD Başkanı Donald Trump, on yıllardır Beyaz Saray’da uygulanan, basın mesupları için gerçekleştirilen yılbaşı partisini iptal etti.

Yayınlanma: 13.12.2018 - 16:50
Abone Ol google-news

ABD’li yayın kuruluşu Foxnews, BD Başkanı Donald Trump'ın on yıllardır Beyaz Saray’da uygulanan, basın mesupları için gerçekleştirilen yılbaşı partisini iptal ettiğini duyurdu.

Haberde, Beyaz Saray’dan konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadığı belirtilirken, Trump'ın Aralık ayında bir davet düzenlediği ancak, bir Beyaz Saray klasiği olarak görülen yılbaşı ağacı önünde konuklarla beraber poz verme geleneğini yerine getirmedikleri hatırlatıldı. Donald Trump ve Melania Trump, geleneği yerine getirmek yerine partide sadece kısa bir süre boy göstermişti.

'KARAR ŞAŞKINLIK YARATMADI'

Alınan karar, Trump’ın medyayı ‘yalan haberler’ yapmakla suçlaması, yakın zamanda CNN Beyaz Saray muhabiri Jim Accosta’nın akreditasyonunu ipal etmesi ve Başkan Nixon’dan bu yana tüm başkanların katıldığı Beyaz Saray Muhabirleri Yemeği’ne katılmayı iki kez reddetmesi sonrasında, ABD basınında şaşkınlık yaratmadı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler