NATO Savunma Bakanları Brüksel'de toplandı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen NATO Savunma Bakanları Toplantıları kapsamında bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Hulusi Akar'ın ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan ile gerçekleştirdiği görüşmede, Suriye'de son dönemde yaşananlar değerlendirildi.

Yayınlanma: 13.02.2019 - 17:12
Abone Ol google-news

NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Brüksel'de bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Karargahı'nda ikili görüşmelerde bulundu.

ABD Savunma Bakan Vekili Shanahan ile bir araya gelen Akar, daha sonra "İttifakın Savunma, Caydırıcılık Yapısı ve 2019 Siyası Yönergesi" konulu ikinci oturuma katıldı. Akar'ın Shanahan ile görüşmesinde, Suriye'de son dönemde yaşananların ele alındığı öğrenildi.

Bakan Akar ayrıca, Gürcistan Savunma Bakanı Levan Izoria, İtalya Savunma Bakanı Elisabetta Trenta, Makedonya Savunma Bakanı Radmila Shekerinska ve Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile de görüştü.

Akar, NATO toplantıları çerçevesinde Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı Orgeneral Curtis M. Scaparrotti ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler