Talepler karşılanmazsa intihar edeceğim

2004 yılında Eurovision'da birinci olan Ukraynalı şarkıcı Ruslana, Ukrayna'da süren gösterilere tepki gösterdi. Ruslana, göstericilerin talepleri karşılanmazsa intihar edeceğini söyledi.

Yayınlanma: 06.12.2013 - 14:35
Abone Ol google-news
2004 Eurovision birincisi Ukraynalı şarkıcı Ruslana Lyzhicko Ukrayna'daki göstercilerin talepleri karşılanmazsa kendisini meydanın ortasında yakacağını bildirdi.
 
Azerbaycan haber sitesi APA'nın haberien göre, Ruslana eylemcileri bir olmaları ve korkup geri çekilmemeleri konusunda da uyardı.
 
İntihar edeceği konusunda ciddi olduğunu söyleyen Ruslana, "Açıkça söylüyorum, eğer değişiklikler yapılmazsa, meydanda kendimi yakacağım. Kararım kesindir" dedi.
 
Ruslana gösteriler başladığından beri eylemcileri destekliyor.
 
GÖSTERCİLER İSTİFA İSTİYOR
Ukrayna, 2004’teki ‘turuncu devrimden’ sonraki en büyük protesto gösterilerine sahne oluyor. Başkent Kiev’de Bağımsızlık Meydanı’nda toplanan on binlerce kişi Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç‘in istifa etmesini ve ülkede yeni seçimlerin yapılmasını istiyor. Gösteriler, Yanukoviç‘in Avrupa Birliği (AB) ile ortaklık anlaşmasını imzalamayı reddetmesinden sonra alevlendi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler