65 yıl sonra başrolde!

Hollywood'un efsanevi aktörü James Dean, ölümünden 65 yıl sonra beyazperdeye dönüyor. Dean Ailesi'nden izin alan bir yapım şirketi, ünlü oyuncunun CGİ teknolojisiyle Finding Jack filminin başrolünde yer alacağını açıkladı.

Yayınlanma: 07.11.2019 - 18:16
Abone Ol google-news

ABD’de 1955 yılında geçirdiği trafik kazasında 24 yaşında hayatını gözlerini yuman James Dean, ölümünün üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen konuşulmaya devam ediyor.

Hollywood Reporter’ın haberine göre Finding Jack filminin yönetmen ve yapımcıları Anton Ernst ile Tati Golykh, 2020’de vizyona girecek filmlerinde Dean’i oynatmaya karar verdi.

CGİ teknolojisiyle Dean’in eski görüntülerinden de faydalanarak ünlü aktörü beyaz perdede diriltmek isteyen ikili, Dean Ailesi'nden de izin aldıklarını açıkladı. Rogan karakteri için birçok ismi düşündüklerini ancak Dean’de karar kıldıklarını belirten Ernst ve Golykh, “Bu rol için en uygun kişi o. Çok heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

Söz konusu haber sosyal medyada da büyük yankı uyandırırken, birçok hayranı bu durumu efsanevi sanatçının hatırasına yönelik bir saygısızlık olarak değerlendirdi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler