Milletvekili eşinden tecavüz itirafı!

Çektiği fotoğraflarla sosyal medyada ünlenen İngiltere İşçi Partisi milletvekillerinden Simon Danczuk'un eşi Karen Danczuk, 6 yaşındayken tecavüze uğradığını itiraf etti.

Yayınlanma: 16.02.2015 - 17:20
Abone Ol google-news

İngiltere'de İşçi Partisi'nden milletvekili olan Simon Danczuk'un sosyal medya aracılığıyla ünlenen eşi Karen Danczuk'tan şoke eden bir itiraf geldi. Çektiği selfilerle tanınan 31 yaşındaki Karen Danczuk henüz 6 yaşındayken aile yakını biri tarafından tecavüze uğradığını açıkladı.

"BU FOTOĞRAFLARI ÇEKİYORUM ÇÜNKÜ..."

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla tepki ve eleştiri yağmuruna tutulan Karen Danczuk, kendisini eleştirilere "Bu fotoğrafları çekiyorum çünkü ancak bu şekilde kendim olmaktan utanmıyorum ve eğlenebiliyorum" dedi.

İlginç açıklamanın ardında ise korkunç bir gerçek gizliydi. 31 yaşındaki genç anne henüz 6 yaşındayken bir aile yakını tarafından önce cinsel istismara maruz kaldığını ardından da tecavüze uğradığını itiraf etti.

EŞİNDEN DAHA ÜNLÜ

Karen Danczuk söz konusu olayda adamın kendisine bunun bir oyun olduğunu söyleyerek kandırdığını ve çok küçük olduğu için bir şey anlamadığı halde bir şeylerin yine de yanlış olduğunu hissettiğini anlattı. Önce dokunarak taciz edildiğini ardından daha o yaşta tam bir tecavüz yaşadığını açıklayan 2 çocuk annesi Danczuk, bu taciz ve tecavüzün defalarca tekrarlandığını da anlattı.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜ

Yıllarca psikolojik tedavi gördüğünü ve antidepresanlarla hayatta kaldığını itiraf eden selfie kraliçesi Karen Danczuk İşçi Partisi milletvekili Simon Danczuk ile 2007 yılından bu yana mutlu bir evlilik yaşıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler