Adliyede cinayet

Dört kişinin öldüğü silahlı saldırıyı, bir iflas davasında suçlanan Claudio Giardello isimli kişinin düzenlediği açıklandı. Saldırgan motosikletle kaçarken yakalandı.

Yayınlanma: 09.04.2015 - 14:51
Abone Ol google-news

İtalya’nın Milano kentinde, sanık olduğu belirtilen silahlı bir kişi, şehrin merkezindeki adalet sarayını basarak 4 kişiyi öldürdü. Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, silahlı saldırgan Adalet Sarayı’nın üçüncü katında odası bulunan ve iflas davalarına baktığı belirtilen yargıç Fernando Ciampi’yi vurdu. Saldırıda, hâkim Fernando Ciampi’nin yanı sıra, avukat Lorenzo Alberto Claris Appiani ile hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan bir kişinin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği açıklandı. Adliyedeki olay sırasında bir kişinin de yaşanan panik nedeniyle kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği bildirildi.

 Adalet sarayında saldırı...Hakim ve avukat öldürüldü - VİDEO

Saldırgan yakalandı

Üç kişinin vurulduğu silahlı saldırıyı, bir iflas davasında suçlanan Claudio Giardello isimli kişinin düzenlediği açıklandı. Saldırganın olayın ardından motosikletiyle kaçarken yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi. Saldırgan Giardello’nun 57 yaşında olduğu ve inşaat işleriyle uğraştığı bildirildi. Giardello’nun bir dönem avukatlığını da yapan Valerio Maraniello, eski müvekkilini psikolojik sorunları olduğu için savunmayı bıraktığını açıkladı.

Adliyede davalısı kayınpederini bıçakladı

Konya’da 21 yaşındaki Yunus Emre K., ‘tehdit’ suçlamasıyla yargılandığı dava için gittiği adliyede davacı olan kayınpederi 41 yaşındaki Hasan Güneş’i, boğazından bıçaklayarak yaraladı. Güneş hastaneye kaldırılırken, Yunus Emre K. gözaltına alındı. Yunus Emre K.’nin 8 santimetre uzunluğundaki sustalı bıçağını cüzdanın arasında adliyeye soktuğu tespit edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler