Paris teröristinin katliamdan önceki son mesajı ortaya çıktı

Fransa'nın başkenti Paris'te Bataclan konser salonunu hedef alan saldırılardan hemen önce teröristlerden birinin, "Haydi başlıyoruz" mesajını attığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 18.11.2015 - 14:10
Abone Ol google-news

Mediapart'ta yer alan haberde, mesajın Bataclan konser salonunu hedef alan saldırının hemen öncesinde, saldırıda yer alan terörist tarafından gönderildiği belirtildi. Mesajın atıldığı telefonun saldırı sonrası konser salonunun hemen yakınındaki çöp kutusunda bulunduğu belirlendi. Bulunan telefonda ayrıca salonun detaylı planının da yer aldığı kaydedildi.

Mesajın kime gönderildiği ise henüz tespit edilemedi. Ancak mesajın gönderildiği telefonun yerinin Paris'in Alfortville banliyösündeki bir apart otel olduğu tespit edildi. Otel odasında yapılan baskında saldırının aranan iki failinden biri olan Abdeslam Salah'a ait kredi kartları ele geçirildi.

Haberde, soruşturmanın seyri için ele edilen iki bilginin çok önemli olduğuna vurgu yapıldı. Bilgilerin ölümcül saldırının planlı olduğunu ortaya çıkardığına ve dışarıdan başka işbirlikçilerinin de olma ihtimalini güçlendirdiğine değinildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler