Paris katliamında ölümden kıl payı kurtulan kadınlar konuştu

Önceki gün yayınlanan 'Paris' saldırılarına ilişkin ilk görüntülere yansıyan ve ölümden kıl payı kurtulan iki kadın İngiliz Daily Mail gazetesine konuştu.

Yayınlanma: 21.11.2015 - 11:05
Abone Ol google-news
<video:423969>



Saldırılar esnasında, geçtiğimiz günlerde güvenlik kamerası görüntüleri yayınlanan La Casa Nostra adlı kafede bir şeyler içen Sophia Bejali ve Barbara Serpentini, yaşadıkları şokun etkisinden kurtulmaya çalışıyor.

40 yaşındaki Bejali, saldırganın namluyu üzerlerine çevirip tetiği çektiğinin görüldüğü videoyu izleyip o anlara ilişkin şunları söyledi: "Bana doğru geliyordu, Silahını kafama doğrulttu. Her şey bir anda oldu. Çok şanslıyım. Çok şanslıyız. Ne kadar yakın olduğunu fark etmemiştim.“

Paris'te siyaset bilimi ve felsefe okuyan 18 yaşındaki Serpentini ise "İkimiz de bizi görmediğini sandık. Öldürülmeye bu kadar yakın olduğumuzu fark etmedik. Görüntüleri izleyince oradaki kadının çok şanslı olduğunu hissettim. Onun ben olduğuma inanamıyorum. Biliyorum kulağa çok tuhaf geliyor ama kendime dışarıdan bakıyorum ve bunu yaşayan kişinin şanslı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Cezayir asıllı olan ve bir hukuk firmasında çalışan Bejali, "Başka bir restorana gitmiş olsaydım belki de şimdi ölüydüm. Belki de arkadaşıma masanın altına saklanması için bağırmasaydım da ölüydüm. Belki... Belki... Belki... Belki... Yaşananları düşünmemeye çalışıyorum" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler