Belçika Başbakanı: Paris'teki gibi bir saldırıdan endişeliyiz

Belçika'da güvenlik önlemleri artırıldı. Açıklamada bulunan Başbakan Michel, "Paris'teki gibi bir saldırı yaşanmasından endişeliyiz" diye konuştu.

Yayınlanma: 22.11.2015 - 20:51
Abone Ol google-news

Belçikada terör paniği yaşanıyor. Ülkede IŞİD militanları ve hücrelerine sürdürülen operasyonlar sürerken son iki gündür önlemler en üst seviyeye çıkarılmış durumda. Dükkanların ve alışveriş merkezlerinin erken kapatılmaya başlanmasının ardından Belçika Başbakanı Charles Michel çok önemli açıklamalarda bulundu. Michel, Pazartesi günü okulların ve metronun, "ciddi tehlike" nedeniyle kapalı olacağını bildirirken ülkede Paris'tekine benzer bir saldırının olmasından endişe ettiklerini açıkladı. 

Brüksel'de düzenlediği basın toplantısında konuşan Michel, "Teröristlerin aynı Paris'te olduğu gibi, eş zamanlı saldırılarda bulunmalarından korkuyoruz" ifadelerini kullandı, Brüksel'de görev yapan polis ve asker sayısının artırılacağını duyurdu.

Paris'te yaşanan terör saldırılarının arından Belçika'da oynanacak olan Belçika ve İtalya milli takımları arasındaki hazırlık karşılaşması da güvenlik endişesi nedeniyle iptal edilmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler