"Pes etme" anı

Ukrayna Devlet Başkanı Yanukoviç, erken seçime gidileceğini ve devlet başkanının yetkilerini kısıtlayan 2004 Anayasası'na geri dönüleceğini açıkladı. Ukrayna Cumhurbaşkanı Yanukoviç. AB'nin desteklediği muhalif Klitsçko'nun elini sıkarken, pes etme ifadesi yüzüne yansıdı.

Yayınlanma: 21.02.2014 - 13:35
Abone Ol google-news

Devlet Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer verilen açıklamada, Yanukoviç, ülkede istikrarın sağlanması ve daha fazla kan dökülmesini engellemek için bazı adımlar atılması gerektiğini, bu çerçevede 2004 Anayasası'na geri dönüleceği ve erken seçime gidileceğini ifade etti.

Yanukoviç, çatışmalar sırasında her iki tarafın da büyük kayıplar verdiğine işaret ederek, ulusal uzlaşı hükümeti kurulması için sürecin başlatılması çağrısında bulundu.

UKRAYNA YANIYOR | SON TWEETI: ÖLÜYORUM...

Anlaşma imzalandı

Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç ve muhalefet temsilcileri arasında ülkedeki krizin çözümüne yönelik anlaşma imzalandı. Taraflar arasında ülkedeki krizin çözümüne yönelik anlaşmanın imzalanmasına ilişkin mutabakat sağlamasının ardından, AB temsilcilerinin de hazır bulunduğu Devlet Başkanlığı binasında bir araya gelen Yanukoviç ile muhalefet liderleri Arseniy Yatsenyuk, Vitaliy Kliçko ve Oleg Tyagnibok arasında anlaşma imzalandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler