Kız arkadaşının gözü önünde palalarla parçaladılar

İngiltere’nin Greater Manchester bölgesinde bulunan Bolton kentinde 39 yaşındaki amatör kafes dövüşçüsü Sebastian Zuchlinski, maskeli bir çete tarafından kız arkadaşı ve komşularının gözleri önünde palalarla parçalayarak öldürüldü.

Yayınlanma: 08.02.2016 - 17:32
Abone Ol google-news

Zuclinski’nin gövdesinden, kafasından, omuzlarından ve bacaklarından defalarca bıçaklandığını belirten yetkililer, 10 yıl önce Polonya’dan İngiltere’ye göç ettiği belirtilen adamın bir parmağının aldığı bıçak darbeleri sonucu koptuğunu da açıkladı.

Greater Manchester polisi korkunç saldırıya şahit olan yaklaşık 12 kişinin ve kısa sürede olay yerine gelen ilk yardım görevlilerinin adamı kurtarmak için büyük çaba harcadığını, ancak büyük bir hızla kan kaybeden Zuclinski’nin saldırıdan kısa süre sonra hayatını kaybettiğini söyledi.

MÜFERİT BİR VAKA OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Bolton halkını “sakin olmaya” davet eden polis yetkilileri bu saldırının münferit bir vaka olduğuna inandıklarını ve halkın tehlikede olduğunu düşünmediklerini belirtti.  

Konuyla ilgili başlatılan soruşturmayı yürüten Dedektif Howard Millington saldırıyla ilgili bilgi sahibi olan herkesin en kısa sürede kendileri ile iletişime geçmesini de talep etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler