ABD'deki 'saldırı' alarmı boş çıktı

ABD'nin başkenti Washington'daki Andrews askeri üssüne silahlı saldırı alarmı verildi. Üssün yetkilisi herhangi yaşanan paniğin ardından herhangi bir saldırının olmadığı bilgisini paylaştı. 'Saldırı' haberi ABD ve Türkiye medyasında son dakika olarak duyuruldu fakat üste herhangi bir saldırının olmadığı anlaşıldı.

Yayınlanma: 30.06.2016 - 16:39
Abone Ol google-news



ABD'nin Maryland eyaletinde bulunan Andrews Askeri Üssü, verilen silahlı saldırgan alarmı korkuttu. Alarmın ardından giriş-çıkışa kapatıldı. Havlimanı personelinin sığınaklara yönlendirildiği belirtildi. Yaşanan paniğin ardından üssün yetkililerinde herhangi bir saldırı olmadığı bilgisi paylaşıldı. 'Saldırı' haberi ABD ve Türkiye medyasında 'son dakika' olarak geçti.

Üste ABD Başkanı Obama'nın da uçağı bulunuyor. Andrews Askeri Üssü hem askeri personelin hem de ailelerinin yaşıyadığı bir kampus. ABD Başkanı Barack Obama'nın bu üste sık sık golf oynadığı biliniyor.

TATBİKAT YAPILACAKTI

Andrews Askeri Üssü'nde bugün, silahlı saldırılara karşı güvenlik tatbikatı yapması bekleniyordu. Fakat bugünkü alarmın sebebinin tatbikat olup olmadığı henüz belirlenemedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler