THY kabin memurunun New York'ta şüpheli ölümü

Türk Hava Yolları'nda (THY) kabin memuru olarak çalışan Eda Ö., Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York kentinde kaldığı otel odasında ölü olarak bulundu. Geçtiğimiz Nisan ayında da aynı otelde yatı sefer görevi için kalan Turkish Do&Co şirketinde uçan şef Cumhur Ö'nün de cansız bedeni bulunmuştu.

Yayınlanma: 25.10.2016 - 19:42
Abone Ol google-news

THY’nin İstanbul-New York seferi için ABD’de bulunan kabin memuru Eda Ö., New York’ta kaldığı otel odasında ölü bulundu. Eda Ö.'ye ulaşamayan ekip arkadaşları kaldığı odaya gittiğinde cansız bedenine ulaştı. Olay yerine gelen Amerikalı polisler inceleme başlattı.

Aynı otelde ikinci vaka

Kabin Memuru Eda Ö.'nün New York Marriot Long Island Oteli'ndeki odasında ölü bulunması olayının bir benzeri geçtiğimiz Nisan ayında aynı otelde yaşanmıştı. Dönüş seferi için otelden alınma saati gelmesine rağmen aşağıya inmeyen Turkish Do&Co şirketinde uçan şef Cumhur Ö.'nün odasına kabin amiri ve sorumlu kaptan pilot gitmiş ancak kapıyı açan olmamıştı. Kapıyı çalan ekip cevap alamayınca resepsiyona haber vermiş Cumhur Ö'nün banyoda canına kıydığı anlaşılmıştı.

THY’den olayla ilgili açıklama

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada “Kabin memuru E.Ö. yatı seferi için bulunduğu New York’ta otel odasında ölü olarak bulundu. Konuyla ilgili henüz detaylı bilgi mevcut değildir. Cenazesi şu anda New York’ta yapılacak otopsi sonrası detaylı bilgi belli olacak. E.Ö. 31 yaşında, 8 yıldır kabin memuru olarak görev yapıyordu” denildi. Yapılan incelemelerin ardından Eda Ö.'nün cenazesi Türkiye’ye gönderilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler