Trump, Sisi ve Kral Selman'ın pozu olay oldu

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad’da ‘radikal düşünceyle mücadele merkezi’ açan Kral Selman, Sisi ve Trump’ın Marvel’in kötülerinin örgütü Hydra’yı hatırlatması, sosyal medyaya ‘ilham verdi.’

Yayınlanma: 22.05.2017 - 14:21
Abone Ol google-news

<video:745844>

Suudi Arabistan Kralı Selman, Riyad’da bir araya geldiği Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el Sisi ve ABD Başkanı Donald Trump’la Uluslararası Radikal Düşünceyle Mücadele Merkezi’ni açtı. Ancak merkez, üç ismin açılış töreninin yapıldığı alandaki dünya küresine dokunmalarının gölgesinde kaldı.

 Merkezin açılışını ilan etmek için tören alanındaki ışıkların kapatılarak Kral Selman, Sisi ile Trump’ın dokunduğu kürenin aydınlatıldığı sırada çekilen fotoğraf, dünyaca ünlü çizgi roman dizilerinde imzası olan Marvel’in ‘dünyayı ele geçirmeye çalışan’ örgütünü akıllara getirdi. Haliyle de sosyal medyada günün konusu oldu.

Ben Gross isimli Twitter kullancısı “Herkes kozmik küreye sarıldı. Bu, kozmik küpten çok daha iyi… Bana güven” diye yazdı.

 Bazı sosyal medya kullanıcıları ise fotoğrafı, ‘Marvel evrenine’ göre, tarihteki en yaygın, en güçlü ve en tehlikeli örgüt olan Hydra’nın sloganı olan “Hail Hydra” yazarak paylaştı.

 ‘MARVEL KAHRAMANLARININ DİKKATİNE, SONUNCU SONSUZLUK TAŞI’NI BULDUK’

Jim Geraghty isimli Twitter kullanıcısı Marvel evreninde “Yaratılıştan önce altı tekil varlık vardı. Evren büyük bir patlamayla başladı ve bu varlıkların kalıntıları yoğun külçelere toplandı” diyerek anlatılan altı ‘Sonsuzluk Taşı’na atıf yaparak “Marvel kahramanlarının dikkatine, sonuncu Sonsuzluk Taşı’nı bulduk” ifadelerini kullandık.

 

Hayes Brown isimli kullanıcısı ise bu fotoğrafla 1982 yapımı ünlü bilim kurgu filmi The Dark Crystal’in ‘yeniden çekilmiş hali harika görünüyor’ diyerek dalga geçti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler