Manchester katliamcısının arkadaşları da tecavüzcü çıktı

İngiltere'nin Manchester şehrindeki Ariana Grande konserini kana bulayan intihar bombacısı Salman Abedi'nin (22) çocukluk arkadaşlarının tecavüzcü olduğu ortaya çıktı.

Yayınlanma: 25.05.2017 - 09:25
Abone Ol google-news
<video:746247>

İngiliz Daily Mail gazetesi, 22 masum sivilin hayatını kaybettiği korkunç saldırının ardından Abedi’nin (fotoğrafta soldan üçüncü) yıllar önce çekilen fotoğraflarına internet sitesinde yer verdi.
Abedi’yle birlikte objektife poz veren Bilal Ahmed’in (Abedi’nin hemen solundaki) okul çağındaki bir kız çocuğuna otelde birçok kişiyle birlikte tecavüz ettiği belirtildi.

Abedi’nin birlikte takıldığı Abedi’nin bu suçtan ötürü 9 yıllık hapis cezasını çektiği de haberde yer verilen bilgiler arasında…

Bilal Ahmed ve çete üyelerin tecavüzüne uğrayan genç kızın hikâyesinin geçen yıl Daily Mail gazetesi tarafından haberleştirildiği ortaya çıktı.

16 yaşında olduğu belirtilen kız, geçen yıl çıkan haberde sonuçlarından korktuğu için başına gelenler konusunda sessiz kaldığını söylemiş: “Sadece sustum, çünkü çığlık atarsam beni öldüreceklerini düşündüm.”

Haberde yetenekli bir müzisyen olduğu aktarılan genç kız, South Manchester’daki Somali cemaatinden bir grupla ortak arkadaşları aracılığıyla 2013 yılında tanıştırılmış. Grupta ise katliamcı Salman Abedi ile birlikte Ahmed Bilal, Muhyadeen Osman ve Mowled Yussuf bulunuyormuş.
Habere göre; Ahmed Bilal, Muhyadeen Osman ve Mowled Yussuf, genç kızı kandırıp, Manchester’ın meşhur Curry Mile bölgesinde bulunan köhne bir otele götürüp tecevüz etti.
O dönemde üçü de 20 yaşında olan Somali asıllı gençler, tecavüzden mahkûm olup, 31 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 

'Manchester Arena'daki saldırıyı IŞİD üstlendi

Manchester'daki terör saldırısıyla ilgili 3 kişi daha tutuklandı

Konserinde katliam yapılan Ariana Grande'den ilk açıklama


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler