ABD Büyükelçisi'nden 15 Temmuz mesajı: Verilecek tek yanıt adalet ve hukukun üstünlüğü

ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, terör ve şiddete karşı verilecek tek yanıtın adalet ve hukukun üstünlüğü olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 13.07.2017 - 21:35
Abone Ol google-news

ABD Büyükelçi John Bass, eşi Holly Bass ile birlikte Adana'da HiltonSA Oteli'nde düzenlenen ABD'nin 241'inci Bağımsızlık Günü Resepsiyonu'na katıldı. ABD Adana Konsolusu Linda Specht'in eşlik ettği Büyükelçi Bass şunları söyledi:

"Malesef geçen yıl zor ve acılı bir yıl geçirdik. Amerika ve Türkiye bir kez daha teröristlerin eliyle acıyı tattı. Neredeyse tam bir yıl önce Türk vatandaşları büyük bir bedel ödeyerek yasadışı darbe girişimine karşı demokrasiyi savundu. Bu yıl Türkiye'de şiddet olayları nedeniyle kayıp veren herkese derin taziyelermizi sunuyoruz. Başınız sağolsun. Geçtiğimiz yılın olayları bize bir kez daha göstermiştir ki teröre ve şiddete verilecek tek cevap; adalet ve hukukun üstünlüğüdür. Türk Hükümeti'nin 15 Temmuz'da meydana gelen korkunç olayların faillerini adaletin karşısına çıkartmaya yönelik girişimlerini desteklemeye devam ediyoruz. Adalet ararken ve tüm vatandaşlarımız için fırsatlar yaratırken ABD, buradaki arkadaşlarımızı ve müttefiklerimizi desteklemeye devam edecektir. Önümüzdeki aylarda ve yıllarda hepinizle birlikte çalışmayı iple çekiyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler